Jump to content

Guidelines

FLEXFORUMIN YLEISET OHJEET

Flexforum on robotiikkaan ja työstökoneisiin liittyvä keskustelupalsta. Palstalla on hyvä kiinnittää huomiota oikeinkirjoitukseen ja asian oikeellisuuteen. Asioista tulee kertoa riittävän selkeästi ja oikeita termejä on hyvä osata käyttää. Vältä epävarman tiedon kirjoittamista ja lähetä vain materiaalia, jonka oikeellisuuden voit perustella. Muiden yhteystietoja ei saa julkaista missään tilanteessa. Myös omien yhteystietojen jakaminen tulee tehdä harkiten.

 Käyttäjä vastaa aina itse omasta kirjoituksestaan. Laittomiin ja muuten arveluttaviin materiaaleihin voidaan puuttua ylläpidon ja moderaattoreiden toimesta.

 

 MUISTA:

-          Ole aktiivinen osallistumalla ja tuottamalla keskusteluja

-          Jaa oleellisia asioita

-          Ole persoonallinen kertomalla asioista omin sanoin

-          Osallistu keskusteluihin ja opi niistä

-          Ole ystävällinen kaikissa tilanteissa

-          Ole huomaavainen ja asiallinen

-          Ole ammattilainen oman erityisosaamisesi suhteen

 

 

KÄYTTÄJÄ

Flexforumin keskusteluun liitytään rekisteröitymällä käyttäjäksi. Kommentointi vaatii aina sisäänkirjautumisen.

MTC Flextekin keskustelufoorumia valvoo joukko moderaattoreita sekä ylläpito, jotka seuraavat keskustelun kulkua ja näin varmistavat, että foorumilla on miellyttävä käydä. Keskustelua käydään aihepiiriin liittyen ja omat näkemykset ja vapaa dialogi ovat tervetulleita. Keskustelufoorumilla noudatetaan asialista käytöstä, eikä keskusteluissa tule:

-      Kirjoittaa provosoivia viestejä

-      Spämmätä / lähettää roskaposteja, tai lähettää samaa viestiä useaan paikkaan

-      Kirjoittaa viestejä, jotka kohdistuvat toisen henkilön elämänkatsomukseen, taustaan tai sukupuoleen halventavasti

-      Ryhtyä poliittiseen tai uskonnolliseen keskusteluun

-      Huutaa, eli kirjoittaa viestejä ’Caps Lock’ päällä

 

Keskustelu pysyy selkeänä, kun kirjoittaja muistaa käyttää isoja alkukirjaimia ja välimerkkejä. Keskusteluissa on tarkoitus pysyä asiassa aihepiirin mukaan. Vapaa keskustelu käydään sille varatussa osiossa. Asiassa pysymisen perusteena on pyrkimys mahdollisimman selkeään foorumiin. Ylläpidolla ja moderaattoreilla on oikeus poistaa viestit, jotka eivät ole niille varatuissa keskustelupalstoissa. Heillä on myös oikeus jakaa sääntörikkomuksista erilaisia rangaistuksia, kuten varoituksia ja pääsykieltoja foorumille, poistaa asiattomia viestejä, erottaa jäseniä, tai sulkea tietyn keskustelun varmistaakseen sääntöjen noudattamisen.

Flexforumin käyttäjä on aina vastuussa lähettämästään aineistosta, vaikka ylläpito tai moderaattorit poistaisivat asiattomat viestit tai käyttäjätunnuksen. Flexforumin ylläpidolla ja moderaattoreilla on oikeus poistaa käyttäjä, tai muokata hänen lähettämäänsä aineistoa ilmoittamatta tai lupaa pyytämättä.

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.